Inom kort får ”Mina sidor” nytt utseende

Vi hoppas att du kommer uppleva LEVAs ”nya” Mina sidor som mer användarvänliga och enklare att navigera i. Här hittar du dina fakturor och din användning av de produkter och tjänster du har hos oss.

För att höja säkerheten och göra det enklare för dig som kund kommer du inom kort logga in med BankID. På så sätt kommer du snabbt och enkelt logga in med samma säkra lösning som du redan använder på din bank, Försäkringskassan, Skatteverket eller liknande.

För privatpersoner och enskilda företag fungerar BankID så att de personnummer som är kopplat till abonnemanget kan logga in på ”Mina sidor”

För företag måste firmatecknare kontakta oss för inloggning i ”Mina sidor”

1 februari - 28 februari kommer er inloggning med Windows-live, Google och Facebook inte att fungera. Det som kommer att fungera under denna tid är inloggning med mejl/lösenord.

Mina sidor

Nu kan du som kund logga in på Mina sidor!

Här kan du logga in och få alla dina uppgifter praktiskt samlade på ett ställe. Du kan till exempel se din fakturerade förbrukning, dina fakturor och ändra dina kontaktuppgifter.

Uppdatera kontaktuppgifterna med mobilnummer, så får du information om bl.a. strömavbrott och vattenläckor med ett nytt sms-baserat system (UMS) för samhällsinformation. Allt för att du som kund skall få aktuell information så snabbt som möjligt.

Första gången du loggar in behöver du ha en faktura till hands.

Logga in!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Guider

Guide för inloggningPDF

Guide för Mina sidorPDF

  

För effektkunder med HSP-taxa (högspänningsanläggningar)

Inloggninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi behandlar dina personuppgifter enligt GDPR.
Se vår policy här!öppnas i nytt fönster