LEVA lanserar ny hemsida

LEVA lanserar ny hemsida

Det händer mycket på LEVA i Lysekil just nu. Idag lanserar vi ny hemsida – och senare i sommar drar vi igång vår elhandel.

Arbetet med hemsidan har pågått under våren och lagom till sommaren är den nu klar att sjösättas.

Den nya hemsidan har fått en tydligare struktur som ska göra det enklare för besökaren att navigera. LEVA har sett till att behålla all den information som är viktig för kunden att lätt kunna hitta, men samtidigt också gett utrymme för fördjupad information om våra verksamheter.

Dessutom har vi breddat innehållet på sidan, med till exempel energispartips och annan nyttig bakgrundsinformation.

— Hemsidan är en av våra viktigaste kommunikationskanaler till både kunder, media och övriga intressenter. Genom en informativ och tillgänglig hemsida kan vi också bidra till att öka vår kundnöjdhet och stärka vårt varumärke, säger vd Susanne Malm.

Förhoppningen är också att hemsidans modernare form ska uppfattas positivt av besökarna. Sjösättningen av den nya hemsidan sammanfaller med att LEVA senare i sommar startar egen elhandel. Via hemsidan kan kunder både göra intresseanmälningar och få viktig information om LEVAs elhandel.

Under hösten kommer också ”Mina sidor” att lanseras på hemsidan. Där kommer varje kund hos LEVA att kunna logga in och hitta information om sina avtal, fakturor och förbrukning.